Over ons

Directis is opgestart door mensen die al jaren actief zijn in de IT sector. Doordat er zoveel aanbieders zijn van Internet Diensten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. De Giga bytes and bits vliegen je om de oren en het is erg lastig om producten te vinden die bij je passen.

Directis is begonnen met een heldere kijk op wat mensen nodig hebben. Met name startende ondernemers hebben bij ons de vraag neergelegd hoe te beginnen en simpel "zichtbaar" te worden op Internet. Dit zonder te veel geregel en hoge opstartkosten.

Ondernemers en bedrijven die al langer bij een bestaande provider aangesloten zijn, en vaak bij verschillende bedrijven diensten afnemen kunnen ook bij Directis terecht waarbij alles onder een dak en met een en hetzelfde aanspreekpunt geregeld kan worden, vaak nog stukken goedkoper ook.

Directis kan verschillende standaard diensten leveren of op maat aanpassen en is hier door zeer flexibel. We maken tevens gebruik van een netwerk van experts op verschillende vlakken zodat we geen uitdaging uit de weg hoeven te gaan, maar wel met eenzelfde aanspreekpunt voor heldere communicatie.

Directis gaat nog een stap verder dan gebruikelijk. We zorgen dat de diensten opgestart en werkend zijn zodat het daarna zelf simpel bij te houden is. Je wordt niet aan je lot overgelaten en je hoeft geen IT expert te zijn om te beginnen.

Directis (latijn) staat voor: eenvoud, simpel, recht door zee, en gemakkelijk.

Domein Verkoop

 

Alle domeinen bij ons in de verkoop worden via Undeveloped aangeboden en vind je hier:

Undeveloped

Bieden maar, of zorg dat hij direct van jou is door Koop Nu te selecteren

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries